• NÓŻ DO CHLEBA 200MM

No goods
45.28
45.28
Enter your email
Shipping within 24 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 0 piece
The Weight Of The 0.3 kg
Leave your phone


Dane techniczne:

Zastosowanie: do krojenia pieczywa
Materiał rękojeści: PP
Materiał ostrza: niemiecka stal nierdzewna X50CrMoV15
Wykończenie ostrza: satynowe
Twardość: 55-58 HRC
Długość ostrza: 205 mm
Grubość ostrza: 2.5 mm
Długość całkowita: 340 mm


NÓŻ DO CHLEBA 200MM

Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali niemieckiej X50CrMoV15, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są:

bardzo ostre
trwałe
posiadają doskonałe właściwości tnące
łatwe do czyszczenia

Dzięki temu noże YATO doskonale nadają się do profesjonalnej pracy w gastronomii, zwłaszcza do krojenia pieczywa.

Wieloetapowy proces produkcyjny, przeprowadzony z zachowaniem najwyższych wymogów jakościowych zapewnia, że każdy z etapów, takich jak kucie, hartowanie, szlifowanie czy ostrzenie wykonane są bardzo starannie i precyzyjnie. Rezultatem tego jest nóż kucharski YATO.

Istotnym elementem noża YATO jest rękojeść. Wykonana z antypoślizgowego materiału posiada specjalnie wyprofilowany, ergonomiczny kształt, żeby zapewnić jak największy komfort pracy. Gładka powierzchnia, bez połączeń nitowanych, uniemożliwia gromadzenie się resztak co jest zgodne z wymogami HACCP.

Ważnym zagadnieniewm jest także kwestia bezpieczeństaw podczas użytkowania. Dlatego nóż YATO posiada specjalną nasadę przy połączeniu ostrza z rękojeścią. Zapobiega ona ześlizgnięciu się dłoni na ostrze eleminując ryzyko poważnego skaleczenia się.

Całkowita długość noża wynosi 340mm, a ostrza 205mm. Jego grubość 2,5mm gwarantuje bardzo dużą stabilność noża podczas pracy.

Nóż pakowany jest osobno w blister, estetycznie prezentującym się na regale sklepowym.

**
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question
  • Manufacturers