-
Ostrze gładkie 100mm do noża HENDI na kebab
Perfekcyjne i powtarzalne skrawania mięsa na kebab zapewni nasze ostrze gładkie do noża firmy HENDI 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC.
58.99
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 17.99 |
Dostępność | 21 szt. |
Waga | 0.07 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5906284690249 |
Zamówienie telefoniczne: 734200202
Zostaw telefon |
Ostrze wymienne gładkie 100mm dla noży HENDI do skrawania mięsa na kebab
Perfekcyjne i powtarzalne cięcie mięsa na kebab zapewni nasze ostrze wymienne do noża elektrycznego firmy HENDI 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej o próbie SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC.
Specyfikacja techniczna Ostrza:
- średnica zewnętrzna: 100 mm
- średnica otworu środkowego: 10 mm
- grubość ostrza: 1,6 mm
- Twardość stali: 58 HRC
- Materiał: stal nierdzewna hartowana 440B
- Ostrzenie laserowe
- Płaskość w granicach 0,1mm
Wysoka twardość stali, hartowanie oraz mechaniczne dwuetapowe ostrzenie krawędzi ostrza (są gładkie i bardzo ostre) dają długą "żywotność" ostrzenia.
-
Ostrze spełnia swoją rolę
bardzo dobra cena
polecamBan- kebab (2022-08-12)JakośćFunkcjonalnośćCena
- Producenci