• HENDI ostrze gładkie 100mm na kebab

Perfekcyjne i powtarzalne skrawania mięsa na kebab zapewni nasze ostrze gładkie do noża firmy HENDI 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC.

69.00 -14% 59.00
69.00 -14% 59.00
piece Add to wishlist
Shipping within 24 h
Shipping price 20
Odbiór osobisty 0
Courier InPost download 20
The Availability Of 10 piece
The Weight Of The 0.07 kg

Phone order: 734200202

Leave your phone

Ostrze wymienne gładkie 100mm dla noży HENDI do skrawania mięsa na kebab

Perfekcyjne i powtarzalne cięcie mięsa na kebab zapewni nasze ostrze wymienne do noża elektrycznego firmy HENDI 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej o próbie SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC 

 

Specyfikacja techniczna Ostrza:

  • średnica zewnętrzna:  100 mm
  • średnica otworu środkowego: 10 mm
  • grubość ostrza: 1,6 mm
  • Twardość stali: 60 HRC
  • Materiał: stal nierdzewna hartowana 440B
  • Ostrzenie laserowe
  • Płaskość w granicach 0,1mm 

 

Ostrze gładkie 100mm do noży HENDI

 

Wysoka twardość stali, hartowanie oraz mechaniczne dwuetapowe ostrzenie krawędzi ostrza (są gładkie i bardzo ostre) dają długą "żywotność" ostrzenia. 

There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question