• Ostrze gładkie 100mm do noża HENDI na kebab

Perfekcyjne i powtarzalne skrawania mięsa na kebab zapewni nasze ostrze gładkie do noża firmy HENDI 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC.

58.99
58.99
56.04 56.04 cena z kodem rabat-5
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
47.97 59
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 17.99
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 17.99
Kurier InPost pobranie 20
Kurier InPost 23.99
Kurrier DPD 24.99
Dostępność 21 szt.
Waga 0.07 kg

Zamówienie telefoniczne: 734200202

Zostaw telefon

Ostrze wymienne gładkie 100mm dla noży HENDI do skrawania mięsa na kebab

Perfekcyjne i powtarzalne cięcie mięsa na kebab zapewni nasze ostrze wymienne do noża elektrycznego firmy HENDI 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej o próbie SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC 

 

Specyfikacja techniczna Ostrza:

  • średnica zewnętrzna:  100 mm
  • średnica otworu środkowego: 10 mm
  • grubość ostrza: 1,6 mm
  • Twardość stali: 58 HRC
  • Materiał: stal nierdzewna hartowana 440B
  • Ostrzenie laserowe
  • Płaskość w granicach 0,1mm 

 

Ostrze gładkie 100mm do noży HENDI

 

Wysoka twardość stali, hartowanie oraz mechaniczne dwuetapowe ostrzenie krawędzi ostrza (są gładkie i bardzo ostre) dają długą "żywotność" ostrzenia. 

Opinie nie są zweryfikowane
  • Ostrze spełnia swoją rolę
    bardzo dobra cena
    polecam
    Ban- kebab (2022-08-12)
    Jakość
    Funkcjonalność
    Cena
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci