• HENDI ostrze zębate 100mm na kebab

HENDI - Perfekcyjne i powtarzalne skrawania mięsa na kebab zapewni nasze ostrze zębate do noża firmy HENDI 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej SUS404C i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 60 HRC.

69.00
69.00
piece Add to wishlist
Shipping within 24 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 13 piece
The Weight Of The 0.07 kg

Phone order: 734200202

Leave your phone

Ostrze wymienne zębate 100 mm dla noży HENDI do skrawania mięsa na kebab

Perfekcyjne i powtarzalne cięcie mięsa na kebab zapewni nasze ostrze wymienne do noża elektrycznego firmy HENDI 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej o próbie SUS404C i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 60 HRC 

 

Specyfikacja techniczna Ostrza:

  • średnica zewnętrzna:  100 mm
  • średnica otworu środkowego: 10 mm
  • grubość ostrza: 1,6 mm
  • Twardość stali: 60 HRC
  • Materiał: stal nierdzewna hartowana 440C
  • Ostrzenie laserowe
  • Płaskość w granicach 0,1mm 

 

 

UWAGA: 

Przy zamówieniu 8 szt. ostrzy - jedno ostrze dodajemy GRATIS!!

dostaniesz 9 szt ostrzy a zapłacisz za 8 szt

 

 

 

Wysoka twardość stali, hartowanie oraz mechaniczne dwuetapowe ostrzenie krawędzi ostrza (są gładkie i bardzo ostre) dają długą "żywotność" ostrzenia.   

  • ostrze OK
    kebson (2023-07-29)
    The Whole Thing
    The Functionality Of The
    Price
  • dobre ostrza
    Romek (2023-07-25)
    The Whole Thing
    The Functionality Of The
    Price
The Signature Of The
Email
Ask a question