-
Ostrze gładkie 100mm do noża TANDIR na kebab
Perfekcyjne i powtarzalne skrawania mięsa na kebab zapewni nasze ostrze gładkie do noża firmy TANDIR 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC.
59.00
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 17.99 |
Dostępność | 25 szt. |
Waga | 0.07 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5906284690249 |
Zamówienie telefoniczne: 734200202
Zostaw telefon |
Ostrze wymienne gładkie 100mm dla noży TANDIR do skrawania mięsa na kebab
Perfekcyjne i powtarzalne cięcie mięsa na kebab zapewni nasze ostrze wymienne do noża elektrycznego firmy TANDIR 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej o próbie SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC.
Specyfikacja techniczna Ostrza:
✅średnica zewnętrzna: 100 mm
✅średnica otworu środkowego: 10 mm
✅grubość ostrza: 1,6 mm
✅Twardość stali: 58 HRC
✅Materiał: stal nierdzewna hartowana SUS440B
- Ostrzenie laserowe
- Płaskość w granicach 0,1mm
✅ ostrze jest dedykowane do noży : Tandir, Royal Catering
model 100mm gładkie
Wysoka twardość stali, hartowanie oraz mechaniczne dwuetapowe ostrzenie krawędzi ostrza (są gładkie i bardzo ostre)
-
w porządku ostrzeKebix (2024-02-21)JakośćFunkcjonalnośćCena
- Producenci