• TANDIR ostrze gładkie 100mm na kebab

Perfekcyjne i powtarzalne skrawania mięsa na kebab zapewni nasze ostrze gładkie do noża firmy TANDIR 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC.

59.00
59.00
SZT Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 17.99
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 17.99
Kurier InPost pobranie 20
Kurier InPost 23.99
Kurrier DPD 24.99
Dostępność 23 SZT
Waga 0.07 kg

Zamówienie telefoniczne: 734200202

Zostaw telefon

Ostrze wymienne gładkie 100mm dla noży TANDIR do skrawania mięsa na kebab

Perfekcyjne i powtarzalne cięcie mięsa na kebab zapewni nasze ostrze wymienne do noża elektrycznego firmy TANDIR 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej o próbie SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC 

 

Specyfikacja techniczna Ostrza:

✅średnica zewnętrzna:  100 mm

✅średnica otworu środkowego: 10 mm

✅grubość ostrza: 1,6 mm

✅Twardość stali: 58 HRC

✅Materiał: stal nierdzewna hartowana SUS440B

  • Ostrzenie laserowe
  • Płaskość w granicach 0,1mm 

 

Ostrze gładkie 100mm do noży TANDIR

 

✅ ostrze jest dedykowane do noży : Tandir, Royal Catering

 model 100mm gładkie

Wysoka twardość stali, hartowanie oraz mechaniczne dwuetapowe ostrzenie krawędzi ostrza (są gładkie i bardzo ostre)

  • w porządku ostrze
    Kebix (2024-02-21)
    Jakość
    Funkcjonalność
    Cena
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie